Full Moon no.11

Full Moon no.11

100,00 Kč
S DPH

Časopis

Množství

Hey maestro, where’s my Martini? V pátek 18. března oficiálně vychází jedenácté číslo hudebního magazínu Full Moon. Navzdory obálce s R.E.M. a nové desce Radiohead si největší krajíc ukousl hospodský Greg Dulli v rozsáhlém materiálu o Afghan Whigs, Gutter Twins nebo Twilight Singers. Posledně jmenovaní zahrají 9. dubna v pražském klubu MeetFactory. R.E.M. provází navíc dvacetileté výročí jejich alba Out of Time; ovšem ani Radiohead nakonec nepřichází zkrátka a celý magazín otvírají. Pejsek a kočička se tentokrát drží hesla: „Více je někdy více.“ Časopis lze kromě stánků sehnat na obvyklých distribučních místech za cenu 99 Kč, přes e-shop (kde lze koupit i jednotlivá starší čísla) nebo v samostatném PDF. Grafika je opět práce studia Carton Clan.

Full Moon #11 jinak přináší tradiční směsku profilů, recenzí, reportů a rozhovorů. Z kapel a jmen, které se k nám chystají, se do hledáčku dostali třeba Boduf Songs, Slayer, UNKLE, Consequence, Chick Corea, Fu Manchu, Eugene Robinson z Oxbow nebo Electric Wizard, Joan as Police Woman nebo Mikea Skinnera z The Streets přivítáme na letních festivalech. O sekci recenzí se dělí s Akron/Family, projektem Buck 65 nebo společnou deskou Gil Scott-Herona a Jamieho z The xx, soundtrack zahrnuje tvorbu Christophera Nolana a Hanse Zimmera. Malé „téma“ je tentokrát black metal a jeho podoba v roce 2010. V rámci jejich reunionu vzpomínáme na Death From Above 1979, retro patří Disembodied a rozhovory vedeme s Franzem z Young Gods nebo českými FDK.


Reportáže jsou tentokrát jiný pes, stejná ves. Havranpírko PJ Harvey z Berlína, Collegium „Marián se usmívá!“ Musicum z Prahy, Ben Frost opět z Berlína, Mark Lanegan a Isobel Campbell z Londýna, Disappears z Berlína a Bright Eyes, ano, z Berlína. Recenze koncertů doplňuje ještě tour-repo z Polite Sleeper a záznam mače Arsenal vs. Barcelona na stadionu v Emirates. Nechybí sloupky, komiks, backstage a vrací se seriál o tatérech. Fanouškovskou jedničku zabral The Boss aka Bruce Springsteen.

FM11